U rijeci Bednji pronađeno tijelo ženske osobe. Njen nestanak prijavljen prije pet dana

21.03.2021. 10:25:00

U rijeci Bednji kod mjesta Slanje nedaleko od Ludbrega u subotu oko 15 sati pronađeno je tijelo utopljenice. 

Glasnogovornica Policijske uprave varaždinske Marina Kolarić rekla je Hini da su na mjesto događaja stigli policija i vatrogasci koji su tijelo izvukli iz rijeke te da će više informacija policija objaviti nakon očevida koji je u tijeku. 

O svemu se priopćenjem oglasila varaždinska policija. 'U subotu, 20. ožujka oko 15 sati u rijeci Bednji, kod Slanja, pronađeno je tijelo ženske osobe. Tijelo su izvukli vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Martijanec nakon čega je proveden očevid. Također je tom prilikom utvrđeno da se radi o ženskoj osobi čiji je nestanak prijavljen Policijskoj postaji Novi Marof dana 15. ožujka 2021. godine, stoji u priopćenju.

Na mjesto događaja izašao je mrtvozornik koji je konstatirao smrt i naložio medicinsku obdukciju. Tijelo nesretne žene je po završetku postupanja prevezeno na Odjel patologije Opće bolnici Varaždin.

Par sati kasnije objavljeno je kako je utvrđen identitet žene te da je riječ o 59-godišnjoj M. B. iz Donje Poljane.

Izvor: Tportal

Izvorni autor: Mu. Š./Foto: Željko Hajdinjak/CROPIX

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.