UDRUGE HOSA: ‘Ako se zabrani pozdrav ‘Za dom spremni’ pokrećemo peticiju za referendum’

08.09.2017. 20:54:35

Što će pripadnici Saveza udruga HOS-a poduzeti ako se ostvare najave o zabrani pozdrava ‘Za dom spremni’ otkrio je viši ratni načelnik HOS-a.

Gostujući na N1 televiziji, je kazao kako u udrugama HOS-a intenzivno rade na pripremi za potpisivanje peticije za raspisivanje referenduma, ali ne oko spomenutog spornog pozdrava.

“Pupovac nanosi probleme i dijeli hrvatsko društvo”

“Mi imamo plan B. Ako se stvar ne razvije kako budemo mi očekivali, radimo intenzivne pripreme, raspisivanje peticije za referendum, ne oko pozdrava ‘Za dom spremni’ već da se promijeni izborni zakon prema kojem manjinci neće moći na ovako nakaradan način zlorabiti svoju poziciju i dobivati saborske mandate po povlaštenom položaju da bi kasnije dijeliti hrvatsko društvo. Pupovac nanosi probleme i dijeli hrvatsko društvo”, kazao je.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.