UMJESTO FREDA MATIĆA MINISTRA BRANITELJA, IZ VLADE PRED PROSVJEDNIKE IZAŠAO IVICA TODORIĆ!

06.06.2014. 22:26:49

Nastavak jučerašnjih prosvjeda branitelja protiv njihovog ministra Predraga Freda Matića, koji se nije niti pojavio pred Saborom, kao niti drugi ministri, kulminirao je danas, nadasve neobičnim događajem.
Nastavak jučerašnjih prosvjeda branitelja protiv njihovog ministra Predraga Freda Matića, koji se nije niti pojavio pred Saborom, kao niti drugi ministri, kulminirao je danas, nadasve neobičnim događajem. Iz Vlade je, naime, pred branitelje izašao glavom i bradom Ivica Todorić, te im prišao da s njima porazgovara. Branitelj Sebastijan Miše, „poludio" je kada ga je vidio. - Ma što ti imaš samnom razgovarati, pederu udbaški? – rekao je Ivici Todoriću, nadovezavši se na to kako svako selo nema poštu ali ima Konzum. Ivica Todorić mu je rekao kako zapošljava 40 tisuća djelatnika, na što je Miše odgovorio: - Je, znam, vidio sam tvoje djelatnike kako ih iskorištavaš i kakve bijedne plaće imaju, a ti si multimilijarder na njihovoj grbači. Sve što imaš dao ti je Sanader, Jadranka Kosor i politika. Ti si se preko noći obogatio na račun hrvatskog naroda! Od kuda tebi sve što imaš, pederu udbaški, vraćaj sve pokradeno hrvatskom narodu. Nismo se mi borili da bi se ti bogatio! Todorić se slikao s nekim braniteljima, što je Miše odbio. - Poručujem braniteljima koji se ulizuju, da zbog njih ne možemo ostvariti svoja prava. Eto, naiđe ratni profiter i oni se slikaju s njim! Što on ima izlazit iz Vlade i nama prilazit? Tko ga je poslao? Nema oprosta za ulizice, za mene je Todorić isto što i u ratu četnik, jer uništava Hrvatsku, kaže Miše revoltirano. Nije poznato što je Ivica Todorić radio u Vladi, te također nije poznato tko ga je poslao među branitelje. Zar je Todorić postao i ministar branitelja. Napisao/la Objektiv/V.M.
Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.