UVREDA ZA KRAJ: Predrag Matić braniteljima posvetio vulgaran srpski video “Savo iz Kikinde”

25.01.2016. 13:50:40

PREDRAG MATIĆ  ispraćen je zvižducima iz zgrade u Savskoj 66 u kojoj je proveo posljednje četiri godine. Prilikom primopredaje Matić se zahvalio svima koji su ga podržavali, ali i onima koji nisu.
”Tri puta zbogom braniteljima. Većina ih je pravih, i dalje sanjaju Hrvatsku koju još žele. Zbogom dijelu prosvjednika. Branitelji, izmanipulirani ste, već više puta od istih ljudi. Nažalost, to nije posljednji put. I treće, zbogom onima koji nisu odoljeli da me vrijeđaju. Upućivali prijetnje meni i obitelji. I njima zbogom. Ima i onaj nastavak iz klipa Savo iz Kikinde. Za ostatak kliknite na YouTube”, pozdravio je Matić. Savo Savanović, poznat i kao Savo iz Kikinde, objavio je seriji video materijala u kojima prosipa žuč na račun lokalne vlasti u srpskom gradu Kikindi, upotrebljavajući pritom izrazito vulgaran jezik. Koje li je video sadržaje tijekom ministarskog mandata gledao Predrag Matić? Ni hrvatske, ni engleske, ni američke, ni bosanske nego srpske. I srpskim videom zahvalio hrvatskim braniteljima.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.