UŽIVO od 11:00 sati debata: Željka Markić vs. Sandi Blagonić

27.11.2013. 11:04:32

27-11-2013- 10-02-45

Nakon Marije Lugarić, Igora Kolmana, Dinka Burića i Željka Reinera, u studio Dnevnik.hr dolaze i predstavnici dviju građanskih akcija 'U ime obitelji' i 'Građani glasuju protiv' koji će također debatirati o predstojećem referendumu o braku.

Nakon rasprave četiriju političkih opcija o predstojećem referendumu o braku Dnevnik.hr organizira još jednu debatu. Tako će Mislav Bago u studiju Dnevnik.hr ugostiti predstavnike dviju građanskih akcija. Ispred inicijative 'U ime obitelji stavove će izlagati' Dražen Vukotić, a predstavnik inicijative 'Građani glasuju protiv' bit će Sandi Blagonić. U srijedu, 27. studenog, od 11 sati debatu dviju građanskih akcija pratite na samo na portalu Dnevnik.hr. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.