Veliki preokret u Osijeku: Vrkić srušio Bubala! SDP dobio i Vukovar i Split!

02.06.2013. 21:09:20

Donosimo prve nepotpune rezultate drugog kruga lokalnih izbora za četiri velika grada - Zagreb, Split, Osijek i Rijeku! Prema prvim nepotpunim rezultatima lokalnih izbora za gradonačelnika Zagreba, nakon 97,51 posto obrađenih glasova, u drugom krugu izbora u vodstvu je Milan Bandić sa 65,53% glasova, dok je Rajko Ostojić dobio 32,5% glasova. Ostojić: Očito većina želi da sve ostane po starome Rajko Ostojić je manje od sat i pol nakon zatvaranja birališta priznao poraz i čestitao Milanu Bandiću na pobjedi u utrci za gradonačelnika Zagreba. 'Očito je da većina birača želi da sve ostane po starome i da ništa ne treba mijenjati. To su rekli oni koji su izašli, ali i oni koji nisu', rekao je Ostojić u svom izbornom stožeru. Ostojić je zatim čestitao Milanu Bandiću na pobjedi. 'Želim mu dobar i uspješan rad, zbog svih naših građanki i građana. Ali trebat će nam jako jako puno sreće', dodao je. Ostojić je uputio zahvalu svima koji su dali glas za njega, svojim zamjenicima, medijima te protukandidatima koji su se odazvali predizbornim sučeljavanjima. 'Želim uputiti ispriku ako sam gestom ili govorom ne daj Bože nekoga uvrijedio', napomenuo je Ostojić ipak ističući kako vjeruje da je njegova kampanja bila zasnovana na činjenicama i u tom smislu čista.  >> Bandić pobjeđuje Ostojića u utrci za gradonačelnika Zagreba Lokalni izbori 2013: Prvi nepotpuni rezultati za Split Prema prvim nepotpunim rezultatima lokalnih izbora za splitskog gradonačelnika u drugom krugu izbora, nakon 70,98 posto obrađenih glasova, u vodstvu je Ivo Baldasar s 52,74% glasova, dok je Vjekoslav Ivanišević dobio 44,54 % glasova.  >> Baldasar pobjeđuje u Splitu
  Lokalni izbori 2013: Prvi nepotpuni rezultati za Osijek Prema prvim nepotpunimrezultatima lokalnih izbora za gradonačelnika Osijeka u drugom krugu izbora, nakon 80,9 posto obrađenih glasova, u vodstvu je Ivan Vrkić s 52,83% glasova, dok je Krešimir Bubalo dobio 45,04% glasova.  >> Preokret u Osijeku: Vrkić vodi s 52,38 posto glasova Lokalni izbori 2013: Prvi nepotpuni rezultati za Rijeku Prema prvim rezultatima lokalnih izbora za riječkog gradonačelnika u drugom krugu izbora, nakon 100 posto obrađenih glasova, pobijedio je Vojko Obersnel s 67,76% glasova, dok je Hrvoje Burić dobio 30,02% glasova.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.