Vesna Nađ: Nema potrebe za prosvjedima - spremni smo sjesti i čuti što ih muči!

10.11.2014. 19:11:01

Nađ je poručila kako sve aktivnosti Ministarstva idu u korist branitelja i stradalnika. Pomoćnica ministra branitelja Vesna Nađ, jedna od osoba čiju ostavku traže branitelji, kazala je kako "potrebe za prosvjedima branitelja, nema". Nađ je poručila da sve aktivnosti ministarstva idu u korist branitelja i stradalnika Domovinskog rata. Dodala je kako je Ministarstvo spremno sjesti i čuti što konkretno muči branitelje koji prosvjeduju puna tri tjedna. Istaknula je kako je Ministarstvo branitelja uvijek bilo spremno odazvati se na potrebe branitelja i stradalnika Domovinkog rata. Dodala je kako nije istina da su im uništili dostojanstvo te da su sa svakim izmjenama Zakona išli u korist stradalnika Domovinskog rata. Vesna Nađ u ponedjeljak je nazočila 758. obljetnici grada Kutine. Nađ je tom prilikom skupa s ministricom kulture Andreom Zlatar-Violić i kutinskim gradonačelnikom Andrijom Rudićem potpisala sporazum o zajedničkom interesu izgradnje nove poslovno-stambene zgrade u kojoj će, među ostalim, stambeno biti zbrinuti stradalnici Domovinskog rata. Riječ je o 50-postotnim ratnim vojnim invalidima i onima s nižom postotkom invaliditeta s područja Kutine, rekla je Nađ i dodala da su invalidi s većim postotkom i članovi obitelji poginulih branitelja već stambeno zbrinuti.  
  • Autor: I.Galešić
  • Photo: Robert Anic/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.