VIDEO: BUJICA - GENERAL ŽELJKO SAČIĆ I JOSIP KLEMM

16.11.2017. 08:10:23

Tema emisije 5. obljetnica oslobađajuće presude generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču. Gosti emisije general Željko Sačić i Josip Klemm, prisjećaju se toga dana kao i svega što se događalo u godinama koje su generali proveli u haškom pritvoru. Govorili su i o drugim aktualnim i prošlim temama vezanim uz odnos politike prema Domovinskom ratu i braniteljima. Urednik i voditelj Velimir Bujanec pozvao je na Svetu Misu zahvalnicu koja će se održati večeras u 18 sati u Zagrebačkoj katedrali, a nakon toga biti će predstavljena fotomonografija “Specijalna policija u Domovinskom ratu” u 19 sati u svečanoj dvorani “Vijenac” Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu. Gost emisije bio je i Zvone Ćurković, ratni zapovjednik HOS-a u Vukovaru. Javljajući se uživo iz zagrebačke Dubrave, ispred spomenika Žarku Manjkasu Crvenkapi, pozvao je sve na današnje okupljanje za koje očekuje da će proći mirno i dostojanstveno. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=KTtSzLwYg6I[/embed]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.