(VIDEO) Gotovina: ‘Doći će i prosperitet – moramo raditi i biti čvrsti’

05.08.2015. 11:30:45

‘Danas slavimo 20 godina mira, slobode i sigurnosti. Jučer smo to obilježili u Zagrebu i diljem Hrvatske, a danas to slavimo u Kninu, izjavio je umirovljeni general Ante Gotovina. ‘Danas imamo našu hrvatsku u kojoj svaki čovjek ima jednaka prava, ali i jednake obaveze. Nedostaje nam prosperitet i gospodarski razvitak ali i to nas čeka – moramo raditi i biti čvrsti’, zaključio je Gotovina. Za ministra obrane Antu Kotromanovića Dan pobjede je najvažniji dan u životu. ‘Iako sam u ove dane nervozan – sretan sam. Mislim da je pred nama dobra budućnost, mi smo dobri i radišni ljudi’, poručio je Kotromanović. Umirovljeni general Rahim Ademi kazao je kako mu je postavljanje hrvatskog stijega na Tvrđavu bio san – i taj san mu se ostvario. ‘Osvajanju Knina presudili su strategija i moral hrvatskog vojnika’, naglasio je.   [video width="640" height="480" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/VIDEO-Gotovina-Doći-će-i-prosperitet-moramo-raditi-i-bi.mp4"][/video]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.