(VIDEO) Je li NASA lagala? Na Mjesecu pronađena ‘trokutasta’ građevina

16.03.2019. 08:23:22

Jedan od najaktivnijih Youtubera među “teoretičarima urote” Donald Wilson, poznat kao Donny of Daytona, vjeruje da je na Mjesecu otkrio “trokutastu građevinu”. U videu “Velika obmana” rekao je da je pronašao brojne strukture “koje ne bi trebalo da budu ondje”. Lovac na NLO-e ukazao je na sjenku na površini Mjeseca za koju tvrdi da je sasvim jasno neka vrsta strukture. Također aludira na mogućnost da zapravo vidimo “umjetno građenu kinesku verziju Mjeseca”. “Ova trokutasta građevina upravo ovdje pored ovog kratera i te ogromne staze koja ide k njemu, nastao je sam od sebe! Pojavio se niotkuda! Nikada prije nisam vidio ovu trokutastu građevinu”, rekao je i dodao: “Dakle, čini se da se pitate što se događa. Kako se dijelovi površine Mjeseca mogu malo mijenjati? Ili se stvari doista samo pojavljuju i nestaju? Čini se da se pitate je li ponekad vidimo kineski Mjesec, onaj kojega su oni lansirali”.

Bizarni Wilsonov videozapis izazvao je mahnite komentare na Youtubeu. Mnogi su napali NASA-u i optužili je da laže o Mjesecu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.