VIDEO: Novi iPhone bit će otporan na grebanje

25.08.2013. 13:27:36

Kako se približava 10. rujna i predstavljanje novih Appleovih telefona, povećava se i količina dostupnih informacija o novim modelima 5C i 5S. Brojne stranice tako su objavile nove fotografije telefona, na kojima se vidi kako će iPhone 5S biti dostupan i u 'zlatnoj' boji. Ono što se vidi je da nekim primjercima nedostaje karakteristični potpis Applea"Designed by Apple in California, Assembled in China”. Vjerojatni razlog tomu je što se ovdje radi o nedovršenim prototipima. Uz to, iPhone 5S bi prema najavama trebao imati i dvostruku LED bljeskalicu te senzor otiska prsta ugrađen u tipku home, prenosi 24 sata. Uz nove fotografije modela 5S, objavljene su i snimke na kojima se testira otpornost novog 5C na ogrebotine. Također vide se i sve boje u kojima će biti dostupan 5C, koji bi prema glasinama, trebao nuditi specifikacije slične modelu 5S, ali će najbitnija razlika biti jeftinije kućište. Apple Daily piše kako će biti nešto deblji od iPhonea 5. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.