(VIDEO) Torcida briljirala i odala počast Oliveru izjavom kojom je obrazložio zašto nikad više ne želi pjevati u Srbiji!

10.08.2018. 10:14:26

Hajduk je na punom Poljudu bio daleko bolji protivnik od rumunjske Steaue u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige. Nažalost, završilo je 0:0. Na utakmici Hajdukovi strijelci se nisu proslavili, ali se zato u više navrata proslavila Torcida, o čemu smo već dobrim dijelom pisali. Naime, Torcida se još jednom i posljednji puta oprostila od legendarnog hrvatskog glazbenika, Olivera Dragojevića, koji je ujedno bio i veliki navijač Hajduka, a preminuo je nakon borbe s opakom bolešću, koja je na kraju, nažalost, odnijela pobjedu. No, Olivera će Split i Hrvatska pamtiti dugo, jako dugo. Torcida se Olivera prisjetila i odala mu počast citiranjem njegove izjave kojom je obrazložio zašto više nikad ne želi pjevati u Srbiji. “Nema novaca za koje bi pjevao u zemlji koja je nanijela toliko zla mojoj Hrvatskoj. Kapetane, mirno more”, pisalo je na transparentu, a sve to uz zastavu s likom Olivera Dragojevića.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.