VIDEO Tučnjava na Slavonskoj, dvojica na jednog, a nitko nije pomogao

08.06.2017. 19:31:23

Ne zna se što je uzrok sukoba. Jedan od sudionika imao je palicu kojom je tukao vozača kamiona Na Slavonskoj aveniji u Zagrebu došlo je do tučnjave trojice muškaraca. Tučnjavu je objavio jedan muškarac i poslao je medijima. "Dok sam upalio kameru, već su ga oborili na pod. Jedan od njih imao je nekakvu palicu s kojom je tukao vozača kamiona gdje god je stigao. Ostali vozači bojali su se razdvojiti ih kako i sami ne bi bili napadnuti", opisao je čitatelj 24 sata. Nije znao što je uzrok njihova sukoba. Kad se na semaforu upalilo zeleno svjetlo napadači su se pomaknuli uz kamion, a ozlijeđeni vozač je pobjegao. Policija je dojavu o tučnjavi dobila u 15.20 sati, a postupanje je u tijeku.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.