VIDEO U neboder visok 47 katova zaboravili ugraditi lift

11.08.2013. 14:02:57

'In Tempo', 47 katova visok neboder u španjolskom Benidormu, koji je trebao biti primjer svijetle budućnosti te zemlje postao je predmet rugla, nakon što u njega nije ugrađen lift nego do 20. kata. 'In Tempo', 200 metara visok neboder izgrađen u Španjolskoj od 20. kata naviše ima izgrađene samo stepenice. Neboder je isprva trebao imati samo 20 katova, ali su graditelji naknadno odlučili da će imati 47, piše The Epoch Times. >> Izgrađen drugi najviši neboder u svijetu! Postojeći projekt nema mjesta za lift do najvišeg kata, a arhitekti koji su radili na zgradi navodno žele napraviti novi projekt. Neboder je trebao biti otvoren još 2009. godine, ali je otvorenje odgođeno zbog nedostatka novca. Prema pisanju medija radnici su napustili gradilište, nakon što četiri mjeseca nisu dobili plaću, još 2010. godine. Za sada nije poznato što će dalje biti s izgradnjom nebodera, koji je trebao biti simbol španjolskog prosperiteta. Benidorm, koji je smješten na obali, poznato je ljetovališe. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.