Vodi nas nemoralna vlast: 'Na Thompsonovom koncertu privode ljude, a na četnikovanje šute'

09.09.2013. 18:35:17

Čelnica pravaša beogradsko navijanje nazvala je četnikovanjem, a cijeli događaj usporedila je s Thompsonovim koncertom na kojem sudjeluje 100 tisuća ljudi, a ljude se privode radi iskazivanja netrepeljivosti prema Srbima. Također, dodaje da i mediji uvijek uoči najave njegovog koncerta taj događaj razvlače i pokušavaju ga etiketirati. -Da je hrvatski branitelj kojim slučajem rekao da mrzi četnike reagirala bi i Vlada i mediji- zaključuje Tomašić.

'Praznik sporta' trebala je biti utakmica između Hrvata i Srba. Prvi potpredsjednik srbijanske vlade i koordinator službi sigurnosti u toj zemlji najvaljivao je kako će susret između ovih dviju momčadi biti test koji će pokazati funkcionira li država. Svi koji se ne drže zakona biti će kažnjeni, pričao je srpski potpredsjednik, dodajući kako će oni pokazati da se njima ne može dogoditi nekažnjeno razbijanje ploča na bilo kojim pismima.

Njegova ozbiljna i zakonodavna zemlja pala je na testu i prije početku utakmice kada su navijači izvjestili srpsku zastavu na kojoj ćirilicom piše Vukovar i taman kad smo pomislili da će se izvući s prolaznom ocijenom usljedili su povici s tribina i paljenje hrvatske zastave. Sav taj nered srpski političari i mediji nazvali su spektaklom, a za Hrvate spektakl može biti izostanak reakcije Vlade na ovaj neugodan događaj, Vlade koja je skupa sa Srbima pala na testu.

Dok Vlada o neredima mudro šuti, pravaši reagiraju pa se tako nakon Josipa Miljka oglasila i Ruža Tomašić čelnica HSP- a dr. A. Starčević. Ona smatra da je nedopustivo da Vlada na ovakvo četnikovanje i provokacije ne reagira. - Nakon svega što se događa nisam niti očekivala da će reagirati - ističe čelnica pravaša. No, nadodaje da to nije normalno i da pokazuje kako ovu zemlju vodi vlast koja nije niti normalna niti Hrvatska.

Utakmica u Beogradu za Tomašić je pokazatelj mržnje i nepravde od strane Srba prema našem narodu. Kaže da su po tko zna koji put pokazali svoje lice, a dok oni pokazuju pravo lice nije vrijeme niti za dvojezičnost u Vukovaru. Ruža Tomašić naglašava kako navijanje u Srbiji pokazuje zašto Hrvati ne žele ćirilicu.

Čelnica pravaša beogradsko navijanjen nazvala je četnikovanjem, a cijeli događaj usporedila je s Thompsonovim koncertom na kojem sudjeluje 100 tisuća ljudi, a ljude se privode radi iskazivanja netrepeljivosti prema Srbima. Također, dodaje da i mediji uvijek uoči najave njegovog koncerta taj događaj razvlače i pokušavaju ga etiketirati. - Da je hrvatski branitelj kojim slučajem rekao da mrzi četnike reagirala bi i Vlada i mediji - zaključuje Tomašić i vjeruje da bi se o tome tjednima raspravljalo no dok Srbi "pevaju" naši vođe šute, a kad branitelji zvižde bivaju kažnjeni.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.