Vukovac (DP): Prodajom Podravke vladajući pokazuju da ih poljoprivreda ne zanima

20.05.2021. 19:25:00

Saborska zastupnica Ružica Vukovac (DP) izjavila je u četvrtak kako vladajući, zbog odluke Vlade o prodaji Podravke, konačno priznaju da im poljoprivreda nije od interesa. 

“Prodajom hrvatske srebrnine, vladajući priznaju da im do dobrobiti sela nije stalo“, rekla je Vukovac u slobodnom govoru.

Navodeći kako vladajući objašnjavaju da je riječ o preuzetoj obvezi iz Nacionalnoga plana oporavka i otpornosti (NPOO), izjavila je da sada polako postaje jasno zašto je Vlada krila NPOO od javne rasprave i zašto je u Sabor uputila samo njegov sažetak.

S prodajom dionica Podravke, velik broj oporbenih zastupnika ne bi se složio, izazvao bi to oštru raspravu i sukob s vladajućima, ocijenila je Vukovac izrazivši zabrinutost zbog “korumpirane čelne osoba koja je dovedena u Podravku, a sada već s jasnim ciljem”.

 “Sjetite se afere Borg i potpore koju su vladajući na čelu s premijerom i njegovom miljenicom Martinom Dalić dali prodaji Agrokora stranom kapitalu. Hrvatska vođena rukom onih koji je, očito, nisu željeli, polako ostaje bez obiteljskoga nasljeđa i srebrnine”, ustvrdila je Vukovac.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: IJ/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.