VUKOVAR S Ovčare krenuo 11. memorijalni biciklistički ultramaraton

28.06.2019. 08:14:37

PUT DUG 1050 KM Jedanaesti memorijalni biciklistički ultramaraton Vukovar-Dubrovnik, koji se održava u organizaciji Biciklističke udruge Brod iz Slavonskog Broda, krenuo je u četvrtak s mjesta masovne grobnice Ovčare. Na put dug 1050 km krenula su četiri biciklista, a putem će im se u mjestima kojima budu prolazili pridružiti njih još desetak da bi u Dubrovnik stigli peti dan ultramaratona. "Ovaj ultramaraton vozimo već 11. godinu za redom kako bi odali počast svima poginulima, ubijenim i nestalim hrvatskim braniteljima i civilima iz cijele Hrvatske", rekao je predsjednik Biciklističke udruge Brod Goran Šotola. Prije starta ultramaratona, sudionici i organizatori položili su vijenac i zapalili svijeće podno spomen obilježja na Ovčari, a polaganjem vijenca i paljenjem svijeća podno spomen obilježja počast ubijenim braniteljima i civilima u Domovinskom ratu ultramaratonci će odati i u mjestima kroz koja budu prolazili.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.