Vukovar: Skinuta još jedna dvojezična ploča

25.10.2013. 20:10:42

Udruga-Zene-u-Domovinskom-ocitovale-se-prema-Ministarstvu-pravosuda_article

Ovaj put skinuta je ploča sa Zavoda za zapošljavanje, a protekle noći skinuta je ploča s Prekršajnog suda

Kasno poslijepodne skinuta je još jedna dvojezična ploča u Vukovaru, ovaj put sa Zavoda za zapošljavanje. To je u manje od 24 sata druga ploča koja je skinuta u Vukovaru. Naime, protekle je noći nepoznati počinitelj, ili više njih, skinuo i otuđio dvojezičnu ploču postavljenu na Prekršajnom sudu u Vukovaru. Počiniteljima nije zasmetala ni činjenica da su ploče postavljene na visini iznad tri metra tako da su za skidanje morali imati pomoć drugih osoba ili pak koristiti ljestve. Inače, zgrada Palače pravde, u kojoj se još nalaze Općinski i Županijski sud, nadzire se kamerama. Skinuta ploča postavljena je u ponedjeljak. Za razliku od onih postavljenih prije, ona je bila crna, znatno manja, plastična i presvučena folijom. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.