Zadranka prijetila socijalnoj radnici i njezinom djetetu, policija je privela

10.07.2019. 11:33:18

Bila je privedena državnom odvjetniku, a sud joj je odredio zabranu približavanja djelatnici Centra te je pustio na slobodu. U Zadru se prije nešto više od mjesec dana dogodila prijetnja socijalnoj radnici i njezinom djetetu, a na što je nakon zločina u Đakovu upozorila ministrica Nada Murganić rekavši kako je bila riječ o prijetnji nakon koje je uredovala i policija. Nakon informacije o prijetnji smrću djelatnice zadarske socijalne skrbi i njene obitelji, odnosno djetetu, potvrdu o događaju od 31. svibnja dobili smo i u zadarskoj policiji. Policija je odmah po dojavi privela 31-godišnju Zadranku zbog prijetnje 38-godišnjoj djelatnici Centra za socijalnu skrb, a sve se navodno dogodilo nakon ovrhe nad djetetom 31-godišnjakinje. Ona je bila privedena državnom odvjetniku, a sud joj je odredio zabranu približavanja djelatnici Centra te je pustio na slobodu, doznali smo iz zadarske policije.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.