ZLATKO SUDAC: ‘Branitelji nisu kalkulirali s Bogom, nitko njih nije pitao, a dali su svoje živote!’

16.11.2016. 19:57:33

U SUSRET VUKOVARU Zlatko Sudac promjenio je živote mnogih hrvatskih branitelja koji su nakon Domovinskog rata svoj spas našli u Isusu ‘Ti ljudi… Nisu oni kalkulirali s Bogom, ne… Nitko njih nije pitao. Oni su ipak dali svoje živote. Možemo mi sada govoriti što god hoćemo. Ali, ja im se divim! Svaka im čast! Oni koji su tamo ostali, čak ni groba im se ne zna… Svaka im čast! Tada smo svi krunice oko vrata imali, palili smo svijeće na prozorima! Nešto se događalo u našim srcima, a sad k’o da se sramimo biti Hrvat! K’o da se sramimo ljubiti svoj narod! Čega se sramimo! Ja sam ponosan što sam Hrvat! – jednom prilikom na duhovnoj obnovi sa suznim očima obratio se hrvatskim braniteljima velečasni Sudac ovim riječima i javnost ostavio bez riječi.  U svom radu vlč. Sudac posebno je vezan za braniteljsku populaciju a mnogima je iz temelja preko njega Krist promijenio živote. U nastavku vam donosimo film Jakova Sedlara koji svakako morate pogledati – Nije moja duša prazna. Film govori o 105 hrvatskih branitelja  s kojima je velečasni Zlatko Sudac radio duhovnu obnovu vračajući im nadu i vjeru u život, za razliku od svih onih koji hrvatske branitelje svakodnevno šikaniraju.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.