Zvone Boban: Drago mi je što su na Euru Albanci, a ne Srbi

16.10.2015. 12:23:39

Iako sam Hrvat, drago mi je što je Albanija eliminirala nekorektnu reprezentaciju kao što je Srbija, rekao je Boban za talijanski Rtl102.5, prenosi albanski Telegrafi Hrvatska i Albanija su na Euru, a to je za Srbiju odjeknulo poput bombe. Iako sam Hrvat, drago mi je što je Albanija eliminirala nekorektnu reprezentaciju kao što je Srbija, rekao je Zvone Boban za talijanski Rtl102.5, prenosi albanski Telegrafi Sport. - Nadam se da će Hrvatska i Albanija daleko dogurati na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Njihovi me uspjesi vesele - dodao je Boban. Ove Bobanove izjave srpski mediji prenose kao provokaciju. Podsjećaju da se Zvone opet miješa u politiku aludirajući na 13. svibanj 1990. godine i neodigranu utakmicu Dinama i Zvezde na Maksimiru. Tada golobradi kapetan Dinama nije mogao gledati iživljavanje milicije na Dinamovim navijačima dok su Zvezdini huligani predvođeni ratnim zločincem divljali na Maksimiru.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.