30 obljetnica Daltona i pogibije 12 pripadnika u Borovu selu

27.04.2021. 11:09:00

Prva postrojba specijalne policije "Daltoni Stadion 91" obilježit će 1. svibnja u Vinkovcima 30. obljetnicu pogibije 12 pripadnika ubijenih u Borovu selu i 30 godina od osnutka Postrojbe. 
Obilježavanje i okupljanje započeti će 01. svibnja 2021. godine u 8,30 sati na nogometnom stadionu NK "Cibalije" u Vinkovcima u 08,30 sati. 
Pripadnici 1. Postrojbe za posebne namjene PU Vukovarsko srijemske "Stadion - Daltoni 91" uputili su poziv putem facebooka svim pripadnicima navedene postrojbe i   zainteresiranim građanima za okupljanje uz poštivanje svih epidemioloških mjera, koji poziv Vam prenosimo u cijelosti: 
"Pozivamo sve pripadnike 1. Postrojbe za posebne namjene PU Vukovarsko srijemske "Stadion - Daltoni 91" da dođu 01.05. u 8,30 sati u Vinkovce na stadion Cibalije, gdje bi uz poštivanje svih epidemioloških mjera, dostojanstveno obilježimo 30-u godišnjicu pogibije 12 naših pripadnika ubijenih u Borovu selu, kao i 30 godina od osnutka Postrojbe.
U 9,00 sati bi na Stadionu odali počast i položili vijenac na spomen obilježje, a zatim po skupinama obišli grobove 12 poginulih pripadnika na mjesnim grobljima i odali im počast.
U 11,30 sati na stadionu Cibalije bi dočekali sudionike biciklističkog maratona "Od Prevlake do Vukovara" posvećenog 12-orici ubijenih redarstvenika, koji organizira  Biciklistički Klub Metković,  te zajedno s njima odali počast poginulima.
Svi koji žele dočekati i pozdraviti bicikliste te zajedno odati počast poginulima su dobrodošli.
Svi zainteresirani trebali bi se javiti Ivici Vranjić na broj 099 326 3933, zbog rasporeda sudionika, sa svrhom poštivanja svih epidemioloških mjera.
Sve ostale informacije se mogu dobiti na poziv ili porukom."

Izvor: PDN/Foto: Ilustracija

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.