31. Memorijal “Stjepan Mlakar” pripao Mikleušu

14.08.2023. 11:08:00

U organizaciji NK Dinamo, a pod pokroviteljstvom općine Mikleuš,  danas je u Četekovcu odigran 31. Memorijalni turnir Stjepan Mlakar, koji se igrao u spomen na prvu žrtvu Domovinskog rata orahovačkog području. Na trokut turniru nastupili su osim domaćina Dinama, Mikleuš i Mladost iz Čađavice. Igralo se svatko sa svakima, a najviše razloga za zadovoljstvo imali su nogometaši Mikleuša koji su osvojili prvo mjesto.

  • Ime Stjepana Mlakara nikada se ne smije zaboraviti. Njegova hrabrost i njegov život duboko su uklesani u temelje naše države. Naša je dužnost prenositi generacijama koje dolaze istinu o Stjepanu i Domovinskom ratu – rekao je danas načelnik općine Mikleuš Robert Grabar, koji je zajedno  s obitelji poginulog policajca Mlakara, ekipama i pojedincima, uručio prigodne nagrade.

Stručna komisija izabrala je i najbolje pojedince turnira. Najboljim igračem turnira proglašen je Ivan Ugarković (Mikleuš), Dino Radonjić (Mikleuš) izabran je za najboljeg vratara, dok je Goroslav Rukavina (Dinamo Četekovac) prvi strijelac turnira.

Dodajmo još da su prije početka turnira počast Stjepanu Mlakaru na mjestu njegovog posljednjeg počivališta odali čelnici Dinama i općine Mikleuš.

Rezultati:

Mikleuš – Mladost Čađavica 2:0
Mikleuš – Dinamo Četekovac 2:1
Dinamo Četekovac – Mladost Čađavica 7:0
Najbolji vratar: Dino Radonjić – Mikleuš
Najbolji igrač: Ivan Ugarković – Mikleuš
Najbolji strijelac: Goroslav Rukavina – Dinamo Četekovac 

Odavanje počasti Stjepanu Mlakaru
Mladost iz Čađavice
Dinamo iz Četekovca
Najbolji vratar Dino Radonjić i načelnik Grabar
Ivan Ugarković i načelnik Grabar
Goroslav Rukavina i načelnik Grabar
 
 
 
 
 
 

Izvor: Orahovica 33515

Izvorni autor: Orahovica 33515/Foto: snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.