Autom se pijana zabila u kuću u Međimurju. Vozačica (52) imala čak 2.4 promila u 8.30 ujutro

28.11.2022. 12:12:00

CRNA KRONIKA

Vozačica je završila u bolnici nakon što je pijana u petak ujutro izletjela s ceste i udarila u metalni stup krova obiteljske kuće. Auto se nakon udarca vratio na cestu i završio na krovu

Vozačica (52) automobila ozlijeđena je u prometnoj nesreći koju je skrivila u petak oko 8.30 sati u Zebanec Selu, nedaleko Murskog Središća, piše 24sata.

Kako javlja međimurska policija, ona je vozila VW Polo čakovečkih registracija, dok je u sebi imala 2,41 promil alkohola. 

Kako nije prilagodila brzinu osobinama ceste, u zavoju je izašla izvan kolnika na nogostup i na travnatu površinu te je udarila u potporni metalni stup krova obiteljske kuće. Nakon udara auto se vratio na ceste te se potom prevrnuo na krov.
           
Ozlijeđena vozačica vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Njene ozljede naknadno će se okvalificirati. 
           
Kolnik ulice u Zebanec Selu od 8:55 do 10:38 sati zbog obavljanja očevida bio je zatvoren za sav promet, koji se odvijao okolnim ulicama.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: Ivan Hruškovec/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.