AUTOMOBIL JE POTPUNO SMRSKAN: U Istri se sudarili kamion i automobil, prizori su grozni

19.04.2021. 08:38:00

Javna vatrogasna postrojba Rovinj u nedjelju poslijepodne izašla je na mjesto događaja teške prometne nesreće. U blizini mjesta Matiki, kraj Žminja, sudarili su se osobni automobil i kamion, a pritom je automobil zdrobljen do neprepoznatljivosti.

Kako prenosi Jutarnji list, u njemu su se vozila dva mladića i pas, a sve njih na sigurno su izvukli vatrogasci koji su na svom Facebook profilu i objavili fotografije nesreće.

Nisu poznati detalji same nesreće kao ni težina ozljeda osoba koje su sudjelovale u istoj, no kako navode lokalni mediji, mladići iz automobila prevezeni su u bolnicu.

“Sudar osobnog automobila i kamiona. Pohvale svom interventnom osoblju na brzom i profesionalnom odgovoru”, napisali su pak vatrogasci.

Izvor: Dnevno

Izvorni autor: mv/foto: JVP Rovinj

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.