BALVAN GENERACIJA OPET JAVNO PROVOCIRA A SLUŽBENA VLAST RH KO ZALIVENA ŠUTI !!! ZAŠTO ???

14.09.2021. 22:02:00

Ove dane glavna tema u zemlji je Vučićev poziv srpskom narodu da 15.rujna svi srbi u Hrvatskoj srpske zastave na svojim kućama u znak Dana srpskog jedinstva istaknu o čemu sam već pisala pa se ne želim ponavljati !!!
Međutim, na te provokacije službena vlast RH ko zalivena štuti pa se pitam; jel mi uopće službenu vlast RH imamo ???
Da, službenu vlast jedino na platnom spisku imamo a koju hrvatski narod plača kao i njihove partnere pa zbog toga ko zaliveni šute !!!
A sve što poduzimaju i rade isključivo na štetu hrvatskog naroda ide i u tome je ozbiljan i velik problem kojeg svi u ovoj zemlji vidimo samo ne i oni koji su za svoj posao i te kako dobro plačeni !!!
Kako je moguće da predsjednik Države po tom pitanju kao Vrhovni zapovijednik OS RH šuti ???
Kako je moguće da i premijer ove Države po tom pitanju šuti kao i njegovi ministri koji svoje resore zastupaju i koji bi se kako Srbiji tako i hrvatskoj javnosti morali obratiti !!!
Za predsjednika Države majice HOS-a ozbiljan su problem pa iz Okučana bježi kad hrvatskog branitelja sa tom majicom na obilježavanju POBJEDNIČKE Obljetnice vidi i to žestoko komentira a sada šuti zašto ???
Premijer je "dobar" glumac i za njega maskembal cijelu godinu traje samo maske i kostime za potrebe glume mijenja !!!
Međutim, u janjećoj koži vuk se skriva ali, već odavno je provaljen pa mu ni te daske koje život znače više ne pomažu jer; car je gol !!!
Pa se pitam; jel vi kao državna vlast uopće znate što na tim pozicijama na kojima se nalazite morate raditi kao i to, u čijem interesu morate raditi ???
Jel vi znate "gospodo" koliko se braniteljske krvi za ovu našu Ljepoticu prolilo kao i to, koliko se braniteljskih života od četničke ruke za našu SLOBODU UGASILO ???
Jel vi znate "gospodo" koliko je naših branitelja po srpskim logorima još dodatno kroz pakao života prolazilo ???
Jel vi znate "gospodo" koliko je civila poginulo ???
Jel vi znate "gospodo" koliko je naših hrvata bez obzira na spol i dob silovano pa i danas svoje silovatelje ulicama svojih gradova susreću jer vi svoj posao ne radite dapaće, još ih od hrvatskih zakona štitite !!!
Jel vi znate "gospodo" da je u našoj zemlji preko četristo nedužne dječice mučki poubijano samo zato jer su bili hrvati !!!
Previše se mladih života ugasilo pa tako i život 16-stogodišnjeg Igora Kačića iz Vukovara koji je najmlađa žrtva Ovčare kojeg je susjed prokazao jer mu je otac Petar Ķačić hrvatski branitelj i zapovjednik Sajmišta bio a koji je, isto tako od četničke ruke poginuo !!!
Jeste li se vi "gospodo" ikada zapitali kako je tim majkama koje su svoju djecu kao pupoljke u cvijetu mladosti sahranile ???
Jeste li se vi "gospodo" ikada zapitali kako su udovice Domovinskog rata svoju djecu u tuzi i boli po tuđim sobicama u izbjeglištvu odgajale i kako su ta djeca bez svojih očeva sa bolom u srcu rasla ???
Jeste li se vi "gospodo" ikada zapitali kroz što su hrvatski branitelji i zbog koga KROZ PAKAO RATA PROLAZILI ???
Ne, to se nikada niste zapitali jer vi niste ratovali niti su vaša djeca ginula !!!
A bome, ni vaše majke, sestre ni kćeri nisu bile silovane zato vas HRVATSKE ŽRTVE ne zanimaju kao ni životi hrvatskih branitelja koje ste na marginu ovog društva i ove zajednice kao zadnje smeće bacili a četnike u Vladu i Sabor prigrlili !!!
Ali, ni to nije dovoljno još su po svim državnim i javnim ustanovama zaposleni a mnogi i u hrvatskim mirovinama uživaju umjesto da su u zatvoru !!!
I za kraj mogu samo reći;
SRAMI SE HRVATSKA VLADO !!!
SRAMI SE PREDSJEDNIČE HRVATSKE DRŽAVE NA BRANITELJSKOJ KRVI STVORENE !!!
Vaša ŠUTNJA sve osude hrvatskog naroda zaslužuje i još morate znati da;
NISTE ZASLUŽILI NI PO OVOJ HRVATSKOJ ZEMLJI BRANITELJSKOM KRVLJU NATOPLJENOM HODATI !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor: