BANOŽIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO MILANOVIĆU! ‘Njemu je Dodik jedini prijatelj, nema mandat da bi liječio svoje osobne frustracije’

16.03.2022. 19:52:00

Ministar Mario Banožić odgovorio je predsjedniku Zoranu Milanoviću na njegove prozivke.

“Gospodin Milanović doveo se u situaciju da mu je Milorad Dodik ostao jedini inozemni sugovornik.

Nitko iz inozemstva više ga ne zove niti mu dolazi u posjet. Kao ministar obrane nesretan sam zbog toga jer je riječ o instituciji Predsjednika Republike.

Pravo građanina Zorana Milanovića je navijati za agresora u Ukrajini, kao i to da mu se ne sviđaju vježbe naših pilota sa saveznicima, ali predsjednik Zoran Milanović nema na to pravo.

Naredbom o obustavljanju vježbi sa saveznicima šalje se jako loša poruka u izuzetno osjetljivom trenutku. Nitko pa tako ni Zoran Milanović nema mandat podrivati obrambenu moć države radi svojih osobnih frustracija”, objavio je Banožić na Facebooku.

Izvor: 7dnevno/PDN/Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.