Berislav Mlinarević i Krešimir Bubalo predali potpise

27.04.2021. 16:22:00

Berislav Mlinarević, nezavisni kandidat za gradonačelnika grada Osijeka, te Krešimir Bubalo, nositelj liste za gradsko vijeće grada Osijeka, danas su Gradskom izbornom grada Osijeka predali prikupljene potpise građana

Berislav Mlinarević, nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Osijeka, danas je Gradskom izbornom povjerenstvu predao prikupljene potpise građana za kandidaturu za gradonačelnika Grada Osijeka. Krešimir Bubalo predao je kandidacijske liste za gradsko vijeće Grada Osijeka u ime političkih stranaka Domovinski pokret i Most.

„Radujemo se završetku prve tj. početku druge faze ove predizborne kampanje za lokalne izbore 2021. Građani grada Osijeka su nam vrlo rado dali svoje potpise koje smo skupili na samo sedam štandova na području grada uz nesebičnu pomoć volontera“, izjavio je Mlinarević.

Dodao je kako su komentari građana do sada vrlo pozitivni te da su mu smiješkom na licu i željom za promjenom prilazili. Zahvalio je na svoj podršci koja nije bila usmjerena osobno samo prema njemu već i prema cijelom timu, uključujući stranke Domovinski pokret i Most.

„Hvala svim volonterima stranaka Domovinski pokret i Most te udruge „Hoćemo-za bolji Osijek“ pri prikupljanju potpisa. Gradu Osijeku je potreban optimizam i snažna volja, projekti i programi o kojima se pričalo ovih dana i koje je naš kandidat za gradonačelnika grada Osijeka prezentirao“, rekao je Krešimir Bubalo, nositelj liste za gradsko vijeće grada Osijeka ispred političkih stranaka Domovinski pokret i Most.

Krešimir Bubalo je istaknuo i kako očekuje da će se sve planirano zajedno s građanima u slijedeće četiri godine i provesti.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:kamenjar/screenshot

Izvorni autor: Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.