Bjelica optužio Dinamo za neregularnost prvenstva; Modri mu genijalno spustili, a onda se oglasio i Zdravko Mamić videom koji govori baš sve

30.04.2021. 19:06:00

Dinamo je odgovorio na prozivke Nenada Bjelice, a isto je napravio i Zdravko Mamić koji je priložio znakoviti video

Nenad Bjelica je u nepunih pola godine preporodio Osijek i doveo ga do samog vrha hrvatskog nogometa. Nakon 31 kola Osijek je na drugom mjestu sa 67 bodova, četiri manje i utakmicom više od prvoplasiranog Dinama. U prošlom kolu Osijek je remizirao s Rijekom 0:0, a taj remi očito je jako zabolio Bjelicu koji je krenuo u obračun sa svima.

'Igrali ste za korporaciju, a ne za sebe. Pi*** vam strinina, da vam pi*** strinina! Je*** vas korporacija! Bit ćete gladni kruha od korporacije, ja vam kažem! Samo kad vas više ne budu trebali. Sramota, sramota', vikao je Bjelica na kraju te utakmice prema Riječanima, a tu nije stao već je kasnije i nastavio svoj izlijev bijesa:

'Stojim iza svake izgovorene riječi. Psovke su rečene u afektu. Ako je to najveći problem hrvatskog nogometa što Bjelica psuje… Bjelica je napravio još par dobrih stvari za hrvatski nogomet. Da, stojim iza svake izgovorene riječi', rekao je Bjelica na konferenciji za medije uoči nedjeljnog sraza Osijeka i Varaždina (Arenasport 3, 19.05 sati).

Bjelica je u nastavku svojeg divljanja optužio i Damira Miškovića i Rijeku, te Zdravka Mamića i Dinamo koje je optužio da je zbog njih prvenstvo neregularno i isinuirao da rade nepošteno. Njegovo izlaganje možete pogledati OVDJE. Nije dugo trebalo čekati, a stigao je i odgovor od prozvanih.

Najprije se oglasio Dinamo genijalnim video isječkom iz filma 'Maratonci trče počasni krug' u kojem Milutin Topalović objašnjava Biliju Pitonu kako je njegov sin Laki malo nervozan. Uz video je priložen i kratak prikaz stanja na ljestvici i uspjeha Dinama i Osijeka ove sezone iz kojeg je jasno da su Modri objektivno nekoliko puta bolja ekipa.

Nakon Dinama, oglasio se i prozvani Zdravko Mamić koji je uz definiciju ljubomore priložio video Bjeličinog gostovanja u jednoj sportskoj emisiji u kojoj je tada, kao trener Dinama, hvalio i Dinamo i Zdravka Mamića. Za Modre je zaključio da su najbolji klub u ovom dijelu Europe, a sve to zahvaljujući Zdravku Mamiću koji je i njega doveo u klub. Iz današnje pozicije i nakon otrovnih strelica upućenih baš prema Dinamu, ovaj video djeluje jako neugodno za gospodina Bjelicu.

'Ljubomora je osjećaj koji je obično posljedica negativnih misli i osjećaja nesigurnosti, straha od tjeskobe, te precjenjivanja vlastitih mogućnosti potaknutih očekivanjem gubitka nečega do čega je nekome stalo, kao što su emocionalna veza, prijateljstvo, novac ili (najčešće) ljubav', napisao je Mamić uz spomenuti video.

Izvor: tportal.hr/Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Izvorni autor: S.K.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.