Boysi spremaju scenu koja nije viđena 20 godina, stigla najava koja će oduševiti Modre

16.09.2024. 17:55:00

"Potrudit ćemo se i da brojkom i vizualom, a prije svega fanatičnim navijanjem, budemo vjetar u leđa"

Dinamo u utorak kreće u prvu europsku bitku sezone. U utakmici Lige prvaka čeka ih jedan od najtežih mogućih protivnika. Prema najavama, susret s Bayernom u Münchenu s tribina će popratiti nešto manje od 3500 navijača Dinama, a svojim miljenicima spremaju veliko, možemo reći i povijesno iznenađenje.

Naime, Bad Blue Boysi putem jedne od navijačkih stranica najavili su scene kakvima Dinamo nije svjedočio 20 godina. Podršku Modrima iskazat će europskom koreografijom. Navode tako ultrasi BBB-a u objavi na društvenim mrežama.

"Prije 20 godina, na gostovanju u Stuttgartu, izvedena je prva i jedina ikad koreografija na gostujućoj europskoj utakmici u povijesti Bad Blue Boysa.

S obzirom da smo prošlu europsku sezonu praktično cijelu imali zabranu gostovanja, ove sezone potrudit ćemo se i da brojkom i vizualom, a prije svega fanatičnim navijanjem, budemo vjetar u leđa momcima na terenu.

Za sutrašnju utakmicu spremamo koreografiju za početak utakmice i sve koji imaju ulaznice za gostujući sektor molimo da na ulazima budu čim se tribina otvori. Da već na zagrijavanju pokažemo tko je domaćin na Allianz areni! Nemojte na tribinu unositi nikakve transparente i zastave jer je ograda rezervirana samo za udarne transparente", stoji u njihovoj objavi.

Izvor: Sportske novosti/Foto: Fah

Izvorni autor: SN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.