BUJANEC ŽESTOKO OPLEO PO HDZ-ovcima: ‘Di ste sada? Odobravate li ovaj nakaradni riječki cirkus?’

02.02.2020. 21:46:00

Voditelj i urednik emisije “Bujica”, Velimir Bujanec, na svojem se Facebook profilu žestokom objavom osvrnuo na jučerašnji performans u Rijeci, izveden nakon što je Rijeka postala Europska prijestolnica kulture.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“DI STE SADA HDZ-ovci? ODOBRAVATE LI OVAJ NAKARADNI RIJEČKI CIRKUS?! Evo vam vaš Plenković, Šuica i Nina Obuljen – obucite i vi haljine, budite ‘kulturni’, ljubite Vojka svoga!

“Za mir, za mir! Mač u toke, braćo, jer prava braća sad mi smo svi,” tako glasi početak ‘alternativne’ riječke verzije jedne od najpoznatijih hrvatskih budnica ‘U boj, u boj’… Vulgarnom ruganju i izbacivanju riječi “Za dom” (pod krinkom ‘umjetničke slobode’) s oduševljenjem su pljeskale Plenkovićeva ministrica kulture Nina Obuljen i potpredsjednica Komisije za koju je glasovala ‘velika europska koalicija’ – Dubravka Šuica.

Rijeka kao ‘Europska prijestolnica kulture’, osim uz uvrede na račun hrvatskih domoljuba, otvorena je klicanjem zapadnobalkanskom bratstvu i jedinstvu, pjevala se ‘Bella Ciao’, uzvikivali antifa slogani…

Iskreno se nadam da ćemo do kraja nakaradnog riječkog orgijanja koje plaćaju hrvatski porezni obveznici, imati prilike vidjeti i Vojka Obersnela obučenog u balerinu, a na zatvaranje neka dođe Plenki sa svojom briselskom svitom – svi u haljinama! Njonjo sigurno neće imati ništa protiv, a Europa će se tada i definitivno uvjeriti kako su Hrvati ipak jedan ‘kulturan’ i prije svega – ‘progresivan’ narod.

Blago Englezima, nakon Brexita oni više ne moraju trpjeti ovakve svinjarije!”, napisao je Bujanec.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Darko Tomas / CROPIX

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.