Cijene goriva drastično manje: Benzin pojeftinio više od kunu!

17.03.2020. 09:19:00

Najveći pad cijena goriva u novijoj povijesti. Pala je i cijena dizelskih goriva. Od nedjeljne cijene od 9,27 kuna za litru, današnja je cijena 8,63. Cijena litre autoplina iznosi 3,79, za razliku od ranijih 4,27

Od ponoći je na benzinskim crpkama u Hrvatskoj došlo do najvećeg pada cijena goriva u novijoj povijesti. Stranica Cijene goriva procjenjivala je da bi litra benzina trebala bi pojeftiniti 89 lipa, a dizela 71 lipu.

No, u odnosu na nedjelju,  cijena litre benzina niža je za više od 1 kunu. S cijene od 9,98 kuna pala je na 8,94 kune.

Pala je i cijena dizelskih goriva. Od nedjeljne cijene od 9,27 kuna za litru, današnja je cijena 8,63. Cijena litre autoplina iznosi 3,79, za razliku od ranijih 4,27. Plinsko ulje sada ćete plaćati  3,95 kune, za razliku od ranijih 4,35 kuna za litru.

Razlike u cijenama ovise o prodajnim mjestima pa vam  savjetujemo vam da se prije 'tankanja' o cijenama detaljno informirate OVDJE.

Od ponoci drastičan pad cijena naftnih derivata na benzinskim postajama širom Hrvatske | Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Izvor: 24sata/ Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Izvorni autor: Eva Grgić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.