ĆIPE JU JE POTPUNO RAZOTKRIO! Oštro komentirao Šimpragu: ‘Pa što su onda prošla djeca u Vukovaru? Tamo ih je ubijeno 50’

12.05.2022. 07:13:00

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe gostujući na N1 televiziji komentirao je novu potpredsjednicu Vlade Anju Šimpragu koja je na toj funkciji zamijenila Borisa Miloševića i njezinog šefa Andreja Plenkovića. 

‘Anja Šimpraga je govorila kako je proživjela traumu gdje se vozila na traktorskoj prikolici. Pa ja sam gledao traumu djece u Vukovaru, gdje je ubijeno 50 djece. Kako vi sebe onda možete predstavljati, da ste vi prošli nešto, gdje vam je otvoren put i nitko vas nije tjerao da odete, mogli ste i ostati? Ovo sve govori žena koja ne priznaje da je Oluja oslobodilačka akcija”.

”Na direktno pitanje saborskih zastupnika što za nju znači Oluja, Anja Šimpraga je rekla da ne može tako odgovoriti jer je drugačije to iz kuta Hrvata, a drugačije iz kuta Srba. To je nedopustivo za potpredsjednicu hrvatske Vlade”.

”Plenković je trebao ići u Kijev mjesec dana prije, kad su išli Janša i ostala dva premijera. Samo da ga Zelenski ne posluša u mnogim stvarima, pa da sudi ljude koji su obranili Kijev, da se ne dogodi kao u Hrvatskoj kada su generale izdajnički uhapsili po Šeksovom modelu – ‘locirati, identificirati, uhititi, transferirati‘. To je radio HDZ”, kazao je Stipo Mlinarić.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:screenshot/fb

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.