COVID POZITIVAN UŠETAO U STANICU ZA TEHNIČKI PREGLED: Pokušao registrirati traktor

01.12.2020. 10:36:00

DOVEO DRUGE U OPASNOST

Jedan 56- godišnjak, ušetao je jučer u stanicu za tehnički pregled u Sajmišnoj ulici u Svetom Ivanu Zelini, iako mu je nedavno određena mjera “covid-liječenje u kući”, izvijestila je PU zagrebačka. 

Kako tvrde, muškarac je došao s namjerom registracije traktora, a nakon što su zaposlenice započele postupak, utvrđeno je da upravo ta osoba ima izrečenu mjeru samoizolacije koja je aktivna unazad nekoliko dana, odnosno da je pozitivan na virus Covid-19.

“Po utvrđenom, obaviještena je policija, dok je on otišao na adresu stanovanja te će po izlječenju policijski službenici provesti kriminalističko istraživanje nad njim zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ’Širenje i prenošenje zarazne bolesti’”, zaključuju.

Izvor: Dnevno.hr/Photo: Ilustracija, Dubravka Petric/PIXSELL

Izvorni autor: Matea Vidić/Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.