DAN JE SJEĆANJA NA GLADOMOR, NE DOPUSTIMO NOVI GENOCID NAD UKRAJINSKIM NARODOM!

26.11.2022. 09:10:00

Danas (26.) je četvrta subota u mjesecu studenom 2022. godine, Dan sjećanja na Holodomor (Gladomor). Između 7 i 10 milijuna Ukrajinaca planski je umoreno glađu u nepunih 2 godine, 1932/33. godine u zločinačkoj tvorevini zvanoj SSSR. Kako bi uništio sve one narode, etničke zajednice i društvene slojeve za koje je smatrao da nisu uz njega i njegov komunistički režim, Staljin je organizirao i proveo preko KPSS svoj zločinački plan o masovnom istrebljenju "narodnih neprijatelja" - izvozio je pšenicu i kukuruz kako bi financirao "svjetsku revoluciju" koja mu je trebala osigurati da ovlada zemljinom kuglom, dok su milijuni ljudi u SSSR-u umirali u nezamislivim mukama. Čak je bilo i pojava kanibalizma, što je najniža moguća razina na koju ljudsko biće može pasti.

Online knjiga o Gladomoru dostupna je na ovoj POVEZNICI

UPOZNAJMO PROŠLOST KAKO BI SE U SADAŠNJOSTI I BUDUĆNOSTI ZNALI ODUPRIJETI ZLU!

 NE ZABORAVIMO NA OVAJ ZLOČIN BEZ PRESEDANA U LJUDSKOJ POVIJESTI I NE DOPUSTIMO DA SE PONOVI. DANAS KAD MENTALNI SLJEDBENICI ZLOČINACA IZ SSSR-a NASTAVLJAJU SVOJ SOTONSKI PLAN UNIŠTENJA UKRAJINSKOG NARODA.

 JESMO LI SVJESNI ONOGA ŠTO SE UPRAVO DANAS DOGAĐA!? NE SMIJEMO DOPUSTITI NOVI GENOCID NAD UKRAJINCIMA! RADI NJIH, ALI I RADI SEBE I BUDUĆIH NARAŠTAJA!

Video: Gladomor, zločin komunizma

 

Zlatko Pinter/PDN

Izvorni autor: PRIPREMIO: Zlatko Pinter/PDN/Foto:travelswithpolestar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.