Deur (HDZ) Pupovcu: ‘Znamo tko je bio agresor na RH i Vukovar’

19.11.2020. 19:47:00

“Srbi su sa Miloševićem na čelu napravili agresiju na Republiku Hrvatsku i hrvatski narod. To su činjenice. U jednoj civilizaciji to nema opravdanja.”, istaknuo je u razgovoru za Narod.hr zastupnik Ante Deur komentirajući obilježavanje 29. godišnjice stradanja toga grada u Domovinskom ratu čija je obrana slomljena 18. studenoga 1991. godine.

“Srpski agresor u Vukovaru je napravio jedno od najvećih zala nakon Drugog svjetskog rata”

“Kao branitelju za mene je to jedan poseban događaj, iskazati pijetet prema svim poginulim i nestalim te civilima. Bilo je ponosno, a svi koji su bili dionici tog vremena, prisjećamo se tih dana i tuge kada je srpski agresor napravio jedno od najvećih zala nakon Drugog svjetskog rata.”

Deura smo upitali i za poruke koje dolaze od strane čelnika SDSS-a i koalicijskog partnera Andreja Plenkovića, Milorada Pupovca.

“Koalicijski su partneri legitimni i to moramo razdvojiti od događaja koji su se dešavali 91′ godine. Srbi su sa Miloševićem na čelu napravili agresiju na Republiku Hrvatsku i hrvatski narod. To su činjenice. U jednoj civilizaciji za to nema opravdanja.”, zaključio je Deur.

Izvor: narod.hr/Foto: Narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.