DJEVOJKA S KOJOM SE MATEJ ČUO KOBNE NOĆI SASTALA SE S NJEGOVIM OCEM: O njoj svi govore, a on otkrio što mu je rekla

14.01.2022. 21:43:00

Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša, na 15. dan potrage sastao se s ministrom unutarnjih poslova Aleksandrom Vulinom, čelnim ljudima srbijanske policije, ravnateljem te žandarmerije Vladimirom Rebićem, načelnikom beogradske policije Veselinom Milićem, njegovim zamjenikom, načelnikom krim policije te su svi zajedno plovilom žandarmerije obišli i područje oko Velikog ratnog otoka.

U razgovoru za Jutarnji list otkrio je sadržaj razgovora s djevojkom za koju se pretpostavljalo da je zadnja osoba s kojom se Matej čuo prije nestanka.

Djevojka (također Splićanka) je, kažu neslužbene informacije, radila na organizaciji izleta dugo poznaje Mateja, kao i njezin brat, koji inače nije bio dio Matejeva društva s kojim je bio u Beogradu.

“Ona mi je rekla da ju je te večeri Matej pokušao stupiti s njom u kontakt, jer je vidjela da ima propušten poziv. Naime, ja sam nju sreo na ulici ispred sjedišta beogradske policije prije desetak dana. Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušten poziv. Ali, to je bilo prije 23 sata kada je on bio spojen na WiFI mrežu i kad je bila zabilježena njegova zadnja aktivnost na WhatsAppu” kazao je Nenad Periš.

Kad je pak riječ o uvjetima potrage, kaže kako se osim priobalnog dijela Velikog ratnog otoka, koji je na suprotnoj strani obale na kojoj je ispod tvrđave Kalemegdan na Savskoj promenadi smještena tzv “Beton hala” s restoranima i noćnim klubovima, pretražuje i obalni dio i područje samog otoka. Zasad bez rezultata, a Nenad Periš kaže da ima brojnih naplavina drveća, što otežava potragu.

Osim na području ušća Save u Dunav, Velikog ratnog otoka, potraga je usmjerena i nizvodno Dunavom, a za Matejem Perišem tragaju i susjedne policijske uprave. Posredstvom Interpola obaviještene su i susjedne države u vodotoku Dunava.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: 7dnevno

Izvorni autor: 7dnevno/Jutarnji list

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.