DOK SI REKAO KEKS! Policija ekspresno pronašla ‘zločinca’ koji je uništio Tuđmanovu bistu: ‘Oštetito je vlasnika za za više desetaka tisuća kuna’

29.06.2022. 18:33:00

PRAVDA NA ZADATKU

Bista prvog predsjednika Franje Tuđmana postavljena je u Križevcima prije samo mjesec dana, no čini se da je u tako kratkom roku nekome uspjela zasmetati. Prije tjedan dana netko ju je prešarao narančastim simbolom koji označava anarhiju, no policiji nije dugo trebalo da pronađe “zločinca”.

Naime, PU koprivničko-križevačka danas javlja kako su policijski službenici “dovršili kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 20-godišnjakom s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari”.

Dodaju i kako se sumnja da je ovim potezom “oštetio vlasnika za više desetaka tisuća kuna”, kao i da će “zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari protiv osumnjičenika bit će podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”.

Koordinacija udruga branitelja proisteklih iz Domovinskog rata Grada Križevaca odmah se zahvalila policiji.

“Odmah po prijavi branitelja (zanimljivo je da nikom od građana Grada Križevaca toj jutra nije smetao taj čin vandalizma) promptno su reagirali i odmah pokrenuli opsežnu akciju shvaćajući zabrinutost branitelja za sada već po drugi put oštećenje spomenika iz Domovinskog rata u Gradu Križevcima.

Djelatnici Policijske postaje Križevci pokazali su visoku razinu profesionalnosti te su svojim pristupom riješili slučaj u vrlo kratkom vremenu. Velika nam je čast što možemo Vama i Vašim kolegama prenijeti i zahvalu Koordinacije udruga branitelja proisteklih iz Domovinskog rata Grada Križevaca.

Molimo Vas da našu zahvalu i zahvalu svih branitelja Koordinacije udruga branitelja proisteklih iz Domovinskog rata Grada Križevaca prenesete policajcima iz Policijske postaje Križevci, koji su sudjelovali u ovoj akciji. Hrvatska policija, a i građani Grada Križevaca mogu biti ponosni na profesionalnu pripremljenost i pristup pripadnika svoje Policijske postaje Križevci”, poručili su branitelji.

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.