DORH pokreće izvide u Sinju. Bulj: "Sinj je trn u oku vladajućih jer smo najpoželjniji grad za život u Hrvatskoj"

07.09.2024. 14:27:00

Gradonačelnik Sinja, Miro Bulj, ponovno se oglasio, ističući kako je Sinj pod njegovim vodstvom postao najpoželjniji grad za život u Hrvatskoj, zbog čega je, tvrdi, postao "trn u oku" vladajućih.

"Evo piše Nacional kako neslužbeno doznaju da DORH pokreće izvide jer sam zabranio da gradska ustanova kojom upravlja Grad Sinj zajedno sa Srpskim narodnim vijećem zajednički realizira određeni projekt", navodi Bulj.

"Baš me zanima što je tu protuzakonito, jedva čekam istražitelje u gradskoj upravi Grada Sinja. Ionako vise stalno po nalogu i na temelju prijava HDZ-a. Još kada sam odbio uvesti covid potvrde i nisam pristajao na sulude covid mjere, natovarili su mi tisuće inspekcija i izrekli milijunske kazne", dodaje.

Bulj naglašava da unatoč svemu, ništa neće zaustaviti njegovu viziju Sinja kao grada po mjeri čovjeka, koji poštuje slobode i čuva vrijednosti važne svakom Hrvatu.

Sinj kao meta

"Znam ja dobro zašto im je Sinj meta", nastavlja gradonačelnik. "Dok Hrvatska izumire zbog najnižih poreza, besplatnog vrtića i snažnih demografskih mjera najpoželjniji grad u Hrvatskoj za život. Zato što Sinj po prvi put ima pozitivan prirodni prirast i najveći rast broja obrtnika u Dalmaciji."

Bulj je također naglasio kako su, prema njemu, srušene sve "laži o populizmu Mosta i Bulja". "Dokazali smo da znamo bolje upravljati od Plenkovićeve korumpirane klike. Mi slušamo narod i ne krademo kao oni," dodaje.

Kritika DORH-u

Bulj je izrazio i nezadovoljstvo radom DORH-a, pitajući se zašto se bave njime i izložbom umjesto, kako kaže, "ratnim zločinima i tajkunima koji su se obogatili dok je moja generacija stvarala Hrvatsku."

Ipak je izložba u moru kriminala vladajućih prioritet kao i oni koji su rekli ne “srpskom svetu” kojeg Plenković preko SNV-a i Novosti financira”, zaključuje Bulj.

Izvor: 7dnevno

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Srecko Niketic/PIXSELL

Izvorni autor: PDN/7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.