Dr Herman Vukušić pristupio Domovinskom pokretu: ‘Škoro je izgradio karakter pravog vođe!’

03.06.2020. 13:57:00

Domovinski pokret Miroslava Škore dobio je novo pojačanje. Naime, ugledni psihijatar dr. med. Herman Vukušić pridružio se Domovinskom pokretu i bit će kandidat u 2. izbornoj jedinici.

Domovinski pokret vidi kao jasno definiranu platformu koju vode ljudi već aktualizirani u svojim profesijama i kojima je politika sredstvo borbe za opći interes, a ne svoj osobni probitak.

„U ovom trenutku to je u Hrvatskoj jedino Domovinski pokret dr. Miroslava Škore, za kojeg mogu reći kako je nedavno iskustvo predsjedničkih izbora na njega djelovalo pozitivno u smislu izgradnje karaktera pravog vođe, u što sam se osobno i uvjerio prilikom naših razgovora.

Također, kroz naše međusobne kontakte, uvjerio sam se i u neupitno domoljublje i moralni integritet dr. Škore, što mi je uvelike pomoglo u mojoj odluci.

Došlo je vrijeme da zauvijek zaboravimo pitanje gdje smo bili 1945. i 1991. godine i da zdravim snagama pokušamo osigurati bolju i sigurnu budućnost za sve nas i naše buduće generacije te zdrava razuma i čista srca pristupam Domovinskom pokretu dr. Miroslava Škore“, komentirao je Herman Vukušić.

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:Dragovoljac.com

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.