dr. Hrvoje Tomasović pozvao branitelje: Oduprimo se ‘njihovoj’ Hrvatskoj, totalitarizmu i političkoj agresiji koju širi Beljak

23.01.2020. 17:22:00

Branitelji, oduprimo se „njihovoj“ Hrvatskoj, totalitarizmu i političkoj agresiji koju širi Beljak

Započet  ću ovu svoju objavu citatom iz popularne pjesme “E, moj narode” Marka Perkovića Thompsona: “Ja to više tako ne mogu i neću!”

Predsjedniku HSS-a, mojem samoborskom gradonačelniku Kreši Beljaku nije bilo dosta što je izazvao opću sablazan svojim nedavnom tweetom da “Udba nije ubila dovoljno hrvatskih političkih emigranata”, već, unatoč konsternacije šire javnosti nastavlja sa nizom svojih skandaloznih izjava.

Tako je na Facebook stranici gradonačelnika Čazme Dinka Piraka Beljak izjavio sljedeće:

Ako je Bleiburg zločin, onda je zločin i Oluja”.

S obzirom da se ovdje radi o više nego očitom govoru mržnje, nepoštivanju više hrvatskih zakona te same Deklaracije o Domovinskom ratu, odlučio sam se na javni korak u smjeru adekvatnog sankcioniranja Kreše Beljaka za ovakovo njegovo “političko” djelovanje.

Samo da podsjetim zaboravne: taj isti Beljak već je i prije imao javne agresivne i seksističke ispade zbog kojih bi mu aktivisti iz #spasime trebali prosvjedovati pod kućnim prozorom.

Bez obzira na moje političko razmimoilaženje s Ružom Tomašić, ona sigurno kao žena nije zaslužila ton i način obraćanja koje je svojedobno imao taj isti Beljak kada joj je poručio: “Sikter iz naše Hrvatske!”

Kakva je to “njihova” Hrvatska jasno se i bjelodano vidi iz zadnji Beljakovih objava, a takvom se totalitarizmu i političkoj agresiji trebamo odlučno suprotstaviti.

Stoga sam se, kao hrvatski branitelj, odlučio za pokretanje ove grupe pod nazivom “BRANITELJI PROTIV BELJAKA”, s dva osnovna cilja:

1. Poticanje institucija hrvatske države na dosljedno poštivanje rezolucije EU parlamenta iz 2019. godine “Važnost europskog sjećanja za budućnost Europe” koja jasno poistovjećuje nacistički i komunistički režim;

2. S obzirom na činjenicu da mandatno-imunitetno povjerenstvo u pravilu ne skida saborski imunitet zastupniku na osnovu privatnih kaznenih prijava, želimo potaknuti institucije da po službenoj dužnosti protiv Kreše Beljaka podignu kaznenu prijavu zbog njegovih degutantnih izjava za koje mora odgovarati!

Dragi moji suborci, hrvatske braniteljice i branitelji, odazovite se ovom mojem pozivu u grupu “BRANITELJI PROTIV BELJAKA“!

Uvijek vaš ratni prijatelj, Hrvoje Tomasović, dr.med.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.