Duge cijevi u Solinu: Policija je opkolila kuću, traže napadača koji je pucao na Čubelića

11.04.2023. 20:06:00

ZBOG PUCNJAVE U SPLITU

Nakon pucnjave u Splitu u kojoj je ranjen Josip Čubelić, napadač je pobjegao. Policija je opkolila jednu kuću u Solinu, na terenu su specijalci

Slobodna Dalmacija doznaje kako su pripadnici interventne i specijalne policije opkolili kuću u Mezanovcima, predjelu u Solinu. Dio je to potrage za napadačem na Josipa Čubelića ranije u utorak u Splitu. 

Policajci stoje ispred kuće s dugim cijevima uperenima u nju, prenosi 24sata.

- Opkolili su kuću, ne mogu ih izbrojati. Pod punom opremom su, imaju pancirke, oružje dugih cijevi. Izgleda strašno vidjeti to ovako s prozora - ispričala je jedna susjeda za Slobodnu. 

Podsjetimo, do pucnjave je došlo na Skalicama oko 16 sati. Svjedoci su ispričali kako su čuli nekoliko pucnjeva, a zatim vidjeli ranjenog muškarca na tlu. Radi se o Josipu Čubeliću, otprije poznatom policiji. Ranjen je u potkoljenicu i prevezen u KBC Split gdje je i operiran. 

Napadač je pobjegao s mjesta. 

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata/Tina Ozmec-Ban

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.