Dumbović o probijanju ograde: 'Kriv sam, što biste vi napravili u mojoj situaciji? Išao sam ženi'

07.01.2021. 14:16:00

Pokušavao sam doći do svoje supruge koja se nalazila u našem oštećenom stanu u Petrinji, kako bi joj pomogao nakon što se dogodio novi potres, rekao je Dumbović za Jutarnji list

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović potvrdio je za Jutarnji list da je osoba koja je sinoć imala manji incident s policijom na jednom od kontrolnih punktova u Petrinji o čemu je sinoć izvijestila Policijska uprava sisačko moslavačka na svojim internetskim stranicama.

- Je, istina je, kriv sam. Spreman sam odgovarati. Počinio sam prekršaj, ali što sam drugo mogao? Pokušavao sam doći do svoje supruge koja se nalazila u našem oštećenom stanu u Petrinji, kako bi joj pomogao nakon što se dogodio novi potres. Međutim, policajac me nije htio propustiti. Da, jesam, kriv sam, ali što biste vi napravili u takvoj situaciji? Biste li napravili isto - rekao je Darinko Dumbović.

Na snimci od srijede navečer čuje se kako policajci u centru Petrinje Dumboviću u automobilu govore da izađe iz vozila. "Ugasite vozilo. Zapovijedam vam, ugasite vozilo. Ja sam ozbiljan", čuje se na snimci iz Petrinje. Dumbović je navodno, umjesto da je poslušao policiju, odlučio odvesti se s mjesta događaja.

Iz policije su nam ranije kratko kazali da nemaju nikakvih informacija o identitetu vozača, već da znaju samo da je riječ o muškarcu.

Izvor: 24sata/ Foto: Pixsell/Dnevnik.hr

Izvorni autor: Jutarnji list

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.