EVO GDJE VEČERAS GLEDATI DINAMO: Utakmica sezone za Modre nije dostupna mnogima

11.10.2022. 11:03:00

LIGA PRVAKA

‘Najvažnija utakmica do sada u ovom dijelu natjecanja. Sami smo si zakuhali situaciju u skupini, ali i dalje se možemo izboriti za ostanak u Europi na proljeće. Iza nas su dva gostovanja, rezultatski neuspješna, ali iz obje utakmice smo izašli sa spoznajom da smo konkurentni, da nismo zalutali u Ligu prvaka.’

Tim je riječima Ante Čačić najavio možda i najvažniju utakmicu svoje karijere.  Večeras će Dinamo od 21 sat na prepunom Maksimiru dočekati Salzburg i loviti nova tri boda.

‘Optimist sam, utakmica u Salzburgu je mogla otići na drugu stranu, imali smo dobrih partitura, ali i slabosti. Nedostajalo nam više energije i kuraže, malo jači posjed lopte, ali u današnjem nogometnom ambijentu vjerujem da ćemo dati maksimum, pa uz mirnu glavu i vruće srce doći do punog plijena’ nastavlja Dinamov strateg.

Maksimir kao vjetar u leđa

Imao je Dinamo sjajnu podršku u Salzburg gdje je oko 2 tisuće Bad Blue Boysa nadjačalo Austrijance, ali sada će na Maksimiru biti 24 tisuće Dinamovaca:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

‘ Vjerujemo da možemo napraviti dobar rezultat, ovo je ozbiljno natjecanje, ovo je Liga prvaka. Nije lako osvajati bodove u našoj skupini, ali Dinamo je otvorio tu skupinu s pobjedom protiv Chelseaja, to diže apetite u javnosti i kod naših igrača.’

Susret možete gledati na Arenasport 1, a tekstualni prijenos pratite na našoj stranici.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:hrsport.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/ I.L

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.