GENERAL GLASNOVIĆ SAMOSTALNO NA IZBORE, evo tko će ga podržati!

12.06.2020. 15:30:00

Željko Glasnović, neovisni saborski zastupnik i umirovljeni general, uoči izbora spominjao se kao Škorin adut za dijasporu. Za portal Direktno, general je prije nekoliko dana odgovorio sljedeće: ”Pripreme su u toku. Kineska poslovica kaže ‘dobra priprema, dobra izvedba’, što vrijedi i u vojsci. U sljedećih tjedan dana donijet ću odluku za koju mislim da je ispravna. Ja oduvijek postupam po jednom načelu, a to je da je savjest Božja poruka čovjeku. To je jedini svjedok kojeg čovjek ne može otkupiti, ako nije sociopat ili jugozomboid”.

Spekuliralo se kako će ga podržati Domovinski pokret Miroslava Škore, a u petak je to i potvrđeno.

Međutim, Glasnović izlazi sa svojom Neovisnom listom i to u XI. izbornoj jedinici, za dijasporu, a listu će, zajedno sa svojim suradnicima, predati u Hrvatskom saboru u utorak, 16. lipnja, točno u podne.

“U političkim vodama gutao sam ne žabe, nego krokodile. Bio sam gromobran za lažne domoljube, bivše udbaše, prerušene komuniste i Jugoslavene. U mainstream medijima sam u potpunosti blokiran”, rekao je Glasnović.

Upitan hoće li na izborima surađivati sa Škorom, Glasnović prije nekoliko dana nije želio izričito komentirati.

“Prikupljam informacije i doći će trenutak kada ću odlučiti. Ušao sam u politiku na zagovor branitelja i njihovih udruga. Moram slušati savjete ljudi koji su me izabrali. Imam moralnu odgovornost prema braniteljskoj populaciji, prema HVO-u i Hrvatima u BiH kao jednoj ugroženoj manjini., kao i Hrvatima izvan domovine, kojima su u potpunosti ukinuta sva temeljna ljudska prava te se nad njima vrši ustavno nasilje. Manjine u Hrvatskoj imaju puno veća prava nego Hrvati u inozemstvu”, rekao je tom prilikom general za Direktno.

No, na izbore izlazi uz potporu Miroslava Škore i njegovoga tima, sada je sigurno.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:FaH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.