General Željko Glasnović: Svijet koji je odbacio Isusa i Mariju nema budućnosti!

27.03.2020. 21:13:00

Svijet neće spasiti nikakve 5G i 6G mreže , umjetna inteligencija i digitalne revolucije. Povjesničar Arnold Joseph Toynbee izjavio je „Civilizacije umiru od suicida a ne od ubojstva“. Također je ustvrdio: „Od dvadeset i dvije civilizacije koje su se pojavile u povijesti, devetnaest njih je propalo kad su dostigli moralno stanje u kojem se nalazi Amerika danas“.

Ulazimo u novo mračno doba duhovne tame gdje algoritmi oblikuju mišljenje.

Internet sve više postaje sajam taština za luđake i sredstvo društvenog inžinjeringa koji se provodi kroz dezinformiranje, emocionalnu manipulaciju i kognitivnu sabotažu.

Mediji ne izvještavaju o činjenicama nego interpretiraju vijesti u skladu s novim svjetskim poretkom.

 

Stvarnost nas stalno vraća na Orwella i njegov vizionarski roman „1984“ u kojem se mediji, film i školstvo podređuju tzv. Ministarstvu istine (laži). Svake godine smo bliži toj distopiji gdje se istina naziva laž, a laž istinom. U Orwellovoj imaginarnoj Oceaniji, glavno geslo je „Neznanje je snaga“.

 

Jim Morrison, pop ikona zbunjene Woodstock generacije nađen je mrtav u kadi pariškog apartmana u ljeto 1971. godine. Prije ranog preseljenja na Drugi svijet napisao je sljedeće stihove: „Budućnost je neizvjesna, a kraj je uvijek blizu.“ Tako je od pamtivijeka jer ljudska narav kao i nagle prirodne pojave, pandemije i financijske krize nisu predvidljive. Bezbroj raznih varijabli mogu izazvati domino efekat u sadašnjem globalnom poretku.

Izvor: Facebook/Foto:Fah

Izvorni autor: Željko Glasnović

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.