Generali Ante Gotovina, Željko Sačić i hrvatski branitelji odlučuju tko postaje predsjednik RH

28.12.2019. 17:12:00

Sukob kamiondžije Ljube Ćesića Rojsa i vozača poliklinike Svjetlost Milijana Brkića Vase utječe na izborni rezultat Andrea Plenkovića, Kolinde Grabar Kitarović i Milana Bandića

Ispravnost teorije zavjere vjerovali ili ne, gotovo svi vjeruju u mogućnost postojanja zavjera , a to ima za posljedicu da svaka teorija zavjere više određuje utjecaj ne samo na one koji joj se priklanjaju, već i na one koji u nju vjeruju. Budućnost u kojoj će hrvatsku kao predsjednica voditi Kolinda Grabar Kitarović, je budućnost u koju trenutno ne vjeruje većina Hrvata.

Jedan veliki broj Hrvata vodstvo HDZ-a, na čelu s Andreom Plenkovićem vidi kao prijetnju, kao stagnaciju, kao demografski kolaps, kao masovna iseljavanja, nezaposlenost, dugogodišnje blokade računa. Koju poruku za Badnjak šalje prvi čovjek pravosuđa Dražen Bošnjaković koji pred Katedralu dolazi s vozilom koje je ovršeno hrvatskom poduzetniku. Vozilo koje ima milijunsku vrijednost, i zanimljivo u istom tom vozilu marke BMW X6, ministar pravosuđa Republike Hrvatske, koji je osmislio Zakon o ovrhama za vrijeme vladavine Ive Sanadera kao premijera Republike Hrvatske.

Činjenica da je veliki broj blokiranih građana u Republici Hrvatskoj mogao za božićne blagdane vidjeti ministra Vlade Andrea Plenkovića u crnoj ovršenoj limuzini. Vjerodostojno za HDZ , Kolindu Grabar Kitarević i njen drugi izborni krug u srazu s Zoranom Milanovićem. Mediji prenose da je Kolindinu kampanju preuzeo osobno Andrej Plenković, koji mijenja taktiku i uključuje u tim Milijana Brkića i Vladu Galića. Za političke laike ništa novoga, a za političke stratege katarza za Kolindu.

Miroslav Škoro svojom kampanjom na koljena je bacio HDZ, Andrea Plenkovića i njegove suradnike. Statistički 2% prednosti dobila je Kolinda, u odnosu na Škoru. Kada bi brojanje glasačkih listića  bilo transparentno i kada u izbornom povjerenstvu ne bi bilo kesa-sesa, moguće da bi za predsjednika imali Miroslava Škoru? Što Kolinda i njen stožer ne znaju, ne vide  ili riskiraju? Vlado Galić i Milijan Brkić, kao krojači Karamarkove zavjere, razbijanju Domoljubne koalicije, poznati su po niz negativnih rabota. Uhićenje i nezakonito procesuiranje  generala Željka Sačića, od strane MUP-a,uz posredovanje Milijana Brkića, neoprostiva je životna greška Milijana Brkića.

Danas Željko Sačić je čovjek koji je osmislio platformu Suverenista, skupa s Tomašić, Zekanovićem, Iličićem i nekoliko Tuđmanovih umirovljenih generala. Kolinda Grabar Kitarović lobira i šalje razne poruke o zajedništvu s hrvatskim suverenistima. Za operativca Plenković dovodi Brkića i Galića, upravo one koju su urušili sve domoljubno što u hrvatskoj postoji. Vlado Galić poznat je po lažiranju životopisa (poznatog generala Hrvatske vojske) i slanju pisama dr. Franji Tuđmanu koje potpisuje kamiondžija, slučajni general Ljubo Ćesić Rojs.

Sukob kamiondžije Rojsa i vozača poliklinike Svjetlost, Milijana Brkića, je priča neobrazovanih hercegovaca koji kompromitiraju Hercegovinu i Hercegovce, koji čudom kreću promovirati Kolindu Grabar Kitarević u drugom krugu predsjedničkih izbora. Analitički malo je vremena do 05.01.,  dana biranja predsjednika, isto tako ne treba zanemariti moć društvenih mreža i utjecaj Željka Sačića i njegovih suverenista, bez obzira što ih Kolinda naziva marginalnom skupinom, koja je statistički porazila HDZ na europarlamentarnim i predsjedničkim izborima. Činjenica je da je Plenković očajnik koji se okružio sa Sauhama, Brkićima, Pupovcima, Vrdoljacima, Bošnjakovićima, Sanaderima, Bačićima, Opačićkama…

Branitelji kao marginalne skupine po saznanjima portala www.megamedia.hr kazniti će politiku Andrea Plenkovića u drugom krugu predsjedničkih izbora. Ne treba zanemariti ni utjecaj generala Ante Gotovine u prijateljskoj vezi s Zoranom Milanovićem i Antom Kotromanovićem. General  Ante Gotovina uhapšen je kao i general Željko Sačić, od istih operativaca Kolinde Grabar Kitarović. Milijan Brkić, Milorad Pupovac, Ivan Vrdoljak, za drugi izborni krug veliki su uteg-problem Kolinde Grabar Kitarović i njenog izbornog rezultata.

** Stavovi koji su izneseni u člancima i komentarima su osobni stavovi autora te ne odražavaju nužno stav redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: mega-media.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.