GLAVAŠ PODIVLJAO NA ĐAKIĆA: ‘Stvorili ste stotine SUBNOR-a da bi podijelili, manipulirali i pljačkali branitelje"

11.09.2022. 22:21:00

Umirovljeni general Branimir Glavaš žestoko se u objavi na Facebooku obrušio na predsjednika Udruge svih hrvatskih invalida Domovinskog rata i HDZ-ovog saborskog zastupnika Josipa Đakića, sasuvši mnoge optužbe u prijetećem tonu.

Objavu Branimira Glavaša prenosimo u cijelosti:

“Jel to ovaj (i) današnji Đakić, predsjednik (nevladine udruge) svih hrvatskih invalida Domovinskog rata? Oooo, izgleda da je!

‘Gdje su braniteljske dionice INA-e?’

S..em vam se na tu udrugu, ali i na stotine “SUBNOR”-a koje ste stvorili u zadnjih trideset godina da bi lakše podijelili, pljačkali branitelje i manipulirali braniteljskom populacijom za svoje političke interese.

Gdje su braniteljske dionice INA-e, ali i drugih tvrtki koje ste oteli braniteljima i bez pitanja branitelja u bescjenje prodali Mađarima i drugima?

Pogledajte samo društvo koje je sudjelovalo u mom progonu još 2006.

‘Alibaba i 40 razbojnika’

Kako mediji iz tog vremena kažu, Alibaba i 40(0) “razbojnika”, s područja Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije.

Alibaba tom prilikom dok sam ja bio zatvoru (4.studenog 2006.) kaže, citiram: ‘Ta je politika (Glavaša) sada, “zasluženo na koljenima”’.

Alibabo, ubrzo ćeš znati, tko je na “koljenima”, a tko će biti na podu u “ležećem” položaju, još ćeš vidjeti!”, piše Glavaš.

Izvor: dnevno.hr/Foto:fah

Izvorni autor: L.B.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.