Gotova drama na Jankomiru: Policija deaktivirala bombu

11.05.2020. 20:36:00

Policija je dekativirala eksplozivnu napravu koja je oko 13 sati pronađena u automobilu u servisu na zagrebačkom Jankomiru, doznaje se u policiji koja poručuje da nema opasnosti za građane.

Policija i pirotehničari okružili su u ponedjeljak iza 13 sati servis Porsche Inter Auto na zagrebačkom Jankomiru i evakuirali ljude nakon dojave o mogućem pronalasku bombe.

PU zagrebačka potvrdila nam je kako su oko 13 sati dobili dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi u autosalonu u Škorpikovoj ulici na Jankomiru.

Policijski službenici došli su u servis i deaktivirali eksplozivnu napravu pa više nema opasnosti po građane, kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Marija Goatti.

Dodala je da slijedi utvrđivanje okolnosti ovog događaja, odnosno da policija treba otkriti o kakvoj je eksplozivnoj napravi riječ i kako se našla u automobilu.

Prema neslužbenim podacima radnici su pronašli eksplozivnu napravu ispod karoserije automobila kojega je muškarac doveo na servis zbog struganja iza kotača. (Hina, M.T. )

Izvor: Dnevnik.hr/Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Izvorni autor: M.T./Dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.