HAK: Pazite na poledicu, osobito na mostovima i nadvožnjacima

07.02.2020. 07:52:00

A3 Bregana-Lipovac: pregažena životinja na kolniku na 110. km u smjeru Bregane. Molimo korisnike za pojačan oprez.

Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Podsjećamo vozače motornih vozila da na motornim vozilima za vrijeme vožnje danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka svjetla u razdoblju od 1. studenoga do 31. ožujka.

Za sve skupine vozila otvoreni su:
– autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče;
– autocesta A6 Rijeka-Zagreb;
– Jadranska magistrala (DC8);
– DC1 Karlovac-Gračac-Knin-Split;
– Paški most

Zagrebačka obilaznica – čvor Jankomir (A3):
– zona ispod zapadnog nadvožnjaka Jankomir, na glavnoj trasi autoceste A3 (u smjeru čvora Lučko i GP Bregana) – promet se u oba smjera vodi samo jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h;
– zatvoren je izlazni krak na čvoru Jankomir iz smjera Krapine (sa A2) prema gradu Zagrebu (Jankomiru) zbog čega je promet preusmjeren obilazno preko nadvožnjaka Rakitje.

Izvor: Dr. K./dnevno.hr/Foto: Vlado Kos / CROPIX

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.